ms.detector.media
MediaSapiens
The Wall Street Journal
21.05.2019 10:59
У Китаї заблокували фінал «Гри престолів» через торгові спори зі США
У Китаї заблокували фінал «Гри престолів» через торгові спори зі США
Фани знаменитого серіалу почали вимагати повернення коштів, раніше сплачених ними за підписку на отримання контенту від телеканалу HBO.

У понеділок, 20 травня, стало відомо про те, що китайська телекомунікаційна компанія Tencent, яка є ексклюзивним постачальником контенту телеканалу HBO в Китаї, не показала фанатам заключну серію серіалу «Гри престолів» через торгові спори США і КНР.

Як повідомляє видання Wall Street Journal, замість заключної серії глядачі побачили лише повідомлення про проблеми з каналом передачі, а тим часом у соцмережах з'явилося повідомлення про те, що час трансляції буде оголошено пізніше.

За даними видання, роздратовані відразу ж після цього фанати почали вимагати повернення коштів, заздалегідь сплачених за підписку на Tencent Video, а деякі погрожували видалити свої акаунти і додатки компанії.

Представник HBO повідомив виданню, що Китай дійсно заборонив Tencent транслювати серію «Гри престолів». За його словами, це сталося «через торгові суперечки між США і КНР».  Він уточнив, що у HBO не було технічних проблем з передачею програми.

Представник Tencent, в свою чергу, не надав Wall Street Journal будь-якої додаткової інформації.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що «Гра престолів» побила власний рекорд, коли одну сцену для серіалу знімали 55 ночей.

ms.detector.media