ms.detector.media
MediaSapiens
Reuters
15.05.2019 16:51
Google почне показувати рекламу на головній сторінці «пошуку»
Google почне показувати рекламу на головній сторінці «пошуку»
Поки що нововведення стосується тільки смартфорів. Чи будуть поширювати такі зміни на пошукову систему, коли її відкривають зі стаціонарних комп’ютерів, не повідомляється.

Комапанія Google оголосила про розширення своєї «рекламної нерухомості». На практиці це означатиме, що пошуковий гігант почне показувати рекламу на головній сторінці програми. Спершу — тільки для смартфонів. Про це повідомляє Reuters.

В Google рекламу також будуть показувати в Maps (картах —ред.) і планують розміщувати додаткові оголошення в інших місцях, таких як галереї в результатах пошуку, пишуть у новині.

Мета таких нововведень — збільшити прибуток від онлайн-продажу товарів. За задумом керівництва компанії, такий метод буде направляти користувачів на такі майданчики як Amazon.

Керівники Google повідомили журналістам, що введенян цих функцій було «відповіддю на поведінку користувачів, а не на конкуренцію». У компанії мають наміри дати користувачам можливість простіше знаходити потрібні їм продукти, оскільки вони «купують під час перегляду телевізора або коли перебквають у ванній кімнаті».

«Це те, що користувачі очікують від такого онлайн-сервісу як Google», — сказав представник компанії.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Google обрав список найкращих додатків року.

ms.detector.media