ms.detector.media
MediaSapiens
Скриншот
07.05.2019 10:41
Twitter додав нові функції для ретвітів
Twitter додав нові функції для ретвітів
Тепер до ретвітів можна додавати не лише текст, але й GIF, фото та відео.

Про це компанія повідомила на своєму офіційному акаунті. Оновлення доступні від 6 травня на IOS та Android.

«Легко висловити себе у коментарях з ретвітом. А що, коли ви могли б зробити ще один крок і додати медіа? Від сьогодні ви можете це робити!», — пише Twitter.

Для використання такого оновлення натискайте «Ретвітнути з коментарем» та у відкритому вікні обирайте іконку з необхідним контентом, який ви хочете прикріпити. Тематичні гіфки можна знайти через пошук.

It's easy to express yourself by Retweeting with a comment. What if you could take it a step further and include media? Starting today, you can! Retweet with photos, a GIF, or a video to really make your reaction pop. Available on iOS, Android, and https://t.co/AzMLIfU3jB. pic.twitter.com/Oir5Hpkb2F

— Twitter Support (@TwitterSupport) 6 мая 2019 г.

Видання TechCrunch зазначає, що таким кроком компанія ще далі відійшла від своєї першої мети — стати публічною платформою коротких текствих повідомлень на кшталт СМС.

Нині Twitter підтримує відеоформати, прямі трансляції та з 2017 року збільшила ліміт на кількість текстових знаків.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» писав, що соціальна мережа тестує можливість відповідати чи лайкати пости за допомогою свайпів.

Також Twitter заявлала, що починає ідентифікувати контент з елементами насильства навіть без звернень користувачів та реагуватиме на такі випадки швидше.

ms.detector.media