ms.detector.media
MediaSapiens
AUSTIN JONES/FACEBOOK
06.05.2019 14:05
Зірку YouTube Остіна Джонса засудили до 10 років за дитячу порнографію
Зірку YouTube Остіна Джонса засудили до 10 років за дитячу порнографію
26-річного американського відеоблогера і співака Остіна Джонса (Austin Jones) засудили до 10 років в'язниці. Він просив неповнолітніх дівчат надсилати йому відверті ролики з собою як доказ справжньої прихильності.

Як повідомляє ВВС, Джонса арештували ще у 2017 році, звинувативши у виробництві та розповсюдженні дитячої порнографії. У лютому він зізнався, що шість неповнолітніх дівчат надсилали йому відверті відео. Їм було по 14 років.

26-річний юнак мав 500 000 підписників на YouTube і 225 000 на Twitter. Зараз обидва облікові записи видалено.

Остін Джонс також визнав, що використовував Facebook, щоб переконати неповнолітніх дівчат відправити йому відверті фотографії та відео. Відомо про щонайменше 30 подібних випадків. Він казав деяким з жертв, що допоможе їм збільшити кількість підписників в Instagram.

Виробництво та розповсюдження дитячої порнографії є надзвичайно серйозними злочинами, які загрожують безпеці наших дітей і громад. Дії Джонса відняли у його жертв та їх сімей щось, що вони ніколи не зможуть повернути”, — зазначила помічниця прокурора США Кетрін Нефф Уелш (Katherine Neff Welsh).

Як повідомляв “Детектор медіа”, Google представила нову технологію на базі штучного інтелекту, яка покликана допомогти швидше і точніше ідентифікувати контент, у якому діти зазнають сексуального насильства.

 

 

ms.detector.media