ms.detector.media
MediaSapiens
Medium
02.05.2019 10:57
В Instagram стався масштабний збій по всьому світу
В Instagram стався масштабний збій по всьому світу
Частина користувачів з різних країн світу мала перебої у перегляді стрічки в соцмережі та проблеми із входом в Instagram. Це не перший масштабний збій у роботі сервісу цього року.

1 травня стався збій у роботі Instagram по всьому світу. Згідно з даними сайту Downdetector, з проблемами найбільше зіткнулися жителі США, країн Південної Америки, Європи і, частково, Азії, а також в деяких місцях Австралії і Нової Зеландії.

Проблеми розпочалися з 21:01 за київським часом. У 53 % користувачів не працювала новинна стрічка, ще 31 % не могли увійти в додаток. 14 % скаржилися на перебої в роботі веб-сайту.

Як повідомляє “Апостроф”, Instagram в Україні також працював з перервами в Києві, Дніпрі, Полтаві, Харкові, Львові, Херсоні, Луганську та Вінниці.

Як повідомляв “Детектор медіа”, це не перший збій в роботі соцмережі. Масштабний збій у Facebook та Intagram стався також у березні цього року. Тоді телекомпанія NBC News повідомила з посиланням на анонімне внутрішнє джерело Facebook, що причина пов'язана з "перевантаженням" баз даних.

ms.detector.media