ms.detector.media
MediaSapiens
art-grani
24.04.2019 12:27
Російська компанія створила кілограмову монету з Зеленським. Це не фейк
Російська компанія створила кілограмову монету з Зеленським. Це не фейк
Компанія «Арт-Грані», яка спеціалізується на корпоративних бізнес-подарунках, розробила кілограмову срібну монету з барельєфом Володимира Зеленського.

У російській компанії обрання Володимира Зеленського новим президентом України назвали «знаменним моментом» і «символом надії на поліпшення відносин двох країн». Про це йдеться на сайті організації.

Монету роблять зі срібла, вагою в один кілограм, діаметром 120 мм. Серія лімітована — 25 екземплярів.

Як пояснив генеральний директор компанії Володимир Васюхін, монета із Зеленським стане частиною проекту «Світові лідери». Окрім Володимира Олександровича, компанія також робила аналогічні монети з президентами США, Росії, Азербайджану, Казахстану, Білорусі тощо.

Інформацію про монету поширили українські ЗМІ.

В компанії «Арт-Грані» «Детектору медіа» підтвердили, що монета справжня, але ціну поки не розкривають, тому що «це лише перший зразок такого виробу». Також зазначили, що монету можуть доставити і в Україну.

«Свої вироби ми раніше надсилали в США, Білорусь, Казахстан і Україну. Це питання не буде проблемним», — зазначив менеджер компанії.

Раніше «Арт-Грані» виготовляла, приміром, монету із зображенням ноги футболіста Ігоря Анкіфєєва, а також з Кримським мостом, який побудували після окупації Росією півострову.

Нагадаємо, «Детектор медіа» писав, як на перемогу Володимира Зеленського на виборах відреагували російські та західні медіа.

ms.detector.media