ms.detector.media
MediaSapiens
gsuiteupdates
11.04.2019 12:35
Замість закритої Google+ компаніям пропонують користуватись Currents
Замість закритої Google+ компаніям пропонують користуватись Currents
У квітні Google+ остаточно закрили. Тепер Google пропонує корпоративному сегменту використовувати новий додаток Currents, який входить у пакет G Suite.

Про це йдеться в офіційному блозі компанії.

«Currents— додаток GSuite, що допомагає людям вести важливі дискусії та взаємодіяти в організації, тримати всіх поінформованими, надаючи керівництву можливість спілкуватися зі своїми співробітниками», — пише Google.

Увесь контент із Google+ тепер доступний користувачам G Suite у Currents — його автоматично перенесли.

Додаток дозволяє працівникам позначати свою посаду і писати завдання, прикріплюючи важливі додатки. Колеги можуть коментувати ці пости та ставити питання. Крім того, юзерам доступна аналітика по своєму допису. Пости від керівників групи будуть у пріоритеті.

«Адміністратори можуть формувати обговорення в організації, створюючи власні поля  для просування певного вмісту до цільового набору співробітників або всієї компанії. Також адміністратори можуть вимірювати взаємодію через платформу з показниками», — йдеться у повідомленні.

Раніше Google повідомляла, що закриє і класичний Hangouts. Компанія радить користувачам поступово переходити Hangouts Chat і Hangouts Meet з пакету G Suite.

ms.detector.media