ms.detector.media
MediaSapiens
Tega Brain
22.03.2019 11:09
Нью-йоркських підлітків навчили робити таргетовану рекламу. Вийшло кумедно
Нью-йоркських підлітків навчили робити таргетовану рекламу. Вийшло кумедно
У межах мистецького та освітнього проекту Bushwick Analytica діти вчаться розробляти дизайн власної таргетованої реклами – про собак, гру Fortnite, порятунок та нелюбов до школи щопонеділка.

Курс розробила австралійська мисткиня Теґа Брейн (Tega Brain). На щотижневих заняттях діти не тільки самостійно малюють рекламу, редагують її у Photoshop, а й продумують стратегію таргетингу та постять її на Google Ad platform.



«Кожна рекламна кампанія має бюджет $1 на день. Це дає приблизно 300 тис. показів і близько 200 кліків для кожної реклами протягом місяця», – так коментує мисткиня успіхи своїх учнів виданню Fastcompany.

Протягом курсу діти розбирають функції інструментів рекламного таргетування на досвіді власних рекламних об’яв. Ось як вони виглядають:









«Сучасні діти зростають в еру інтернету. Саме тому надзвичайно важливо знайти шляхи, як навчити дітей розуміти алгоритми, двигуни рекомендацій та таргетингу. Чому інтернет виглядає для всіх по-різному і що це означає? – розповідає Теґа. – Це інтерактив. Діти навчаються чомусь, а я вчуся, як це – бути 11-літньою».

Нагадаємо, вчора стало відомо, що соціальна мережа Facebook змінить умови таргетування реклами через звинувачення у дискримінації.

 

ms.detector.media