ms.detector.media
MediaSapiens
sitepronews.com
19.03.2019 10:32
MySpace визнала, що втратила дані користувачів за 12 років
MySpace визнала, що втратила дані користувачів за 12 років
Соціальна мережа MySpace вибачилась перед своїми користувачами за втрату їх даних через зміну серверів компанії.

Про це повідомляє BBC News. Власники акаунтів в соцмережі вже тривалий час скаржаться на те, що посилання на їхні старі файли більше не працюють.

Компанія визнає, що будь-які фотографії, відеоролики та аудіозаписи, що були завантажені на MySpace понад три роки тому, більше недоступні через переїзд на нові сервери.

На думку блогера і колишнього технічного директора Kickstarter Енді Байо (Andi Baio), через переїзд MySpace назавжди втратила понад 50 мільйонів пісень авторства 14 мільйонів артистів, які користувачі завантажували у період з 2003 по 2015 роки. Він також вважає, що «навряд чи файли загубилися випадково».


MySpace, колись найпопулярніша соціальна мережа у світі, почала роботу в серпні 2003 року. Спочатку вона спеціалізувалася на обміні музикою. Так, завдяки MySpace широку популярність отримали Лілі Аллен, Адель, Arctic Monkeys та багато інших артистів. У 2006 році соцмережа випереджала за кількістю американських користувачів сайт пошуковика Google. Згодом на цьому місці її замінив Facebook. Зараз MySpace належить американській медіа-компанії Meredith Corporation.

Нагадаємо, нещодавно соціальну мережу для обмінів мікроблогами Twitter звинуватили у багаторічному зберіганні видалених повідомлень користувачів. 

 

ms.detector.media