ms.detector.media
MediaSapiens
Портал «Медіаосвіта і медіаграмотність»
06.03.2019 15:52
Вийшов новий практичний посібник з медіаграмотності для тренерів
Вийшов новий практичний посібник з медіаграмотності для тренерів
Електронний документ присвячений найбільш гострим та актуальним питанням, які мають обговорюватися на тренінгах з медіаграмотності.

Про публікацію посібника повідомила Академія Української преси (АУП) на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Це збірка практичних порад і методик, що допоможуть тренерам дохідливо та ефективно викладати цей складний предмет», — сказано у дописі.



Просібник опубліковано за підтримки Академії Дойче Велле та Федерального Міністерства Німеччини з економічної співпраці та розвитку (BMZ).

«Цей методичний посібник розроблено для мультиплікаторів (тренерів) з медіаграмотності, як такий собі студентський конспект лекцій (тренінгів). Він створений передусім для того, щоб мультиплікатори мали чітку як методичну, так і фахову основу для підготовки своїх тренінгів з медіаграмотності для населення», — зазначає у передмові до книги Кирило Савін, Керівник проектів Академії Deutsche Welle в Україні.

Посібник має такі розділи: «Соціальні медіа», «Особисте медіаполе», «Фактологічні маніпуляції» та інші.

Завантажити посібник на українській та російській мовах можна на порталі проекту «Медіаосвіта і медіаграмотність».

Нагадаємо, влітку минулого року Академія Української преси опублікувала посібник для вчителів «Медіаграмотність у початковій школі». Цей електронний підручник містить навчальні програми для перших трьох років навчання та навчальні модулі для другого і третього років вивчення.

ms.detector.media