ms.detector.media
25.02.2019 17:53
Один з засновників Twitter наприкінці лютого залишить компанію
Один з засновників Twitter наприкінці лютого залишить компанію
Співзасновник Twitter Еван Вільямс (Ewan Williams) покидає правління компанії та зосередиться на своїх інших проектах.

Про це стало відомо з документу, поданого до Комісії США з цінних паперів та бірж у п'ятницю. Вільямс піде у відставку наприкінці лютого, пише The Verge.

«Це було неймовірні 13 років, і я пишаюся тим, чого Twitter досяг під час мого перебування в компанії, — сказав Вільямс у заяві, опублікованій разом з поданням про його відставку. — Я буду продовжувати вболівати за команду, хоча й зосереджу свій час на інших проектах».

На своїй сторінці у Twitter Вільямс подякував іншим співзасновникам компанії, Джеку Дорсі (Jack Dorsey) та Бізу Стоуну (Biz Stone).

«Спасибі, Джек Дорсі й Біз Стоун, за те, що почали цю божевільну компанію зі мною, і що продовжуєте робити її кращою і кращою. І моїм колегам по раді, старим і новим, одним з найбільш вдумливих людей, яких я коли-небудь знав»,пише Вільямс.

Пан Вільямс також подякував майже чотирьом тисячам співробітників Twitter.

У квітні 2017 року Еван Вільямс почав продавати акції Twitter. Він сказав, що планує використовувати гроші від продажу для інвестицій у стартапи. Також він планує робити політичні та благодійні внески. Станом на травень 2018 року Вільямс володів 3,86 % акцій Twitter. Також Вільямс наразі є виконавчим директором видавничої платформи Medium, яку заснував у 2012 році.

Нагадаємо, нещодавно Twitter звинуватили у багаторічному зберіганні видалених повідомлень.

ms.detector.media