ms.detector.media
MediaSapiens
facebook.com
07.02.2019 13:41
Facebook відкрила вакансію для українців — менеджера з питань державної політики
Facebook відкрила вакансію для українців — менеджера з питань державної політики
Офіс, де потрібно буде працювати, розташований у Варшаві.

Компанія Facebook шукає фахівця з українських питань. Потрібен працівник, який поєднує захоплення такими інтернет-сервісами як Facebook, а також має глибокі знання у політиці та регуляторних правилах України і східноєвропейського регіону.

«Оскільки Facebook стала частиною повсякденного життя сотень мільйонів людей у ​​всьому світі, політики у багатьох країнах хочуть поговорити з нами, і ми хочемо з ними поговорити. Команда менеджерів з державної політики керує цими розмовами: обмінюється інформацією про продукти та діяльність компанії, реагує на запити політиків та регуляторів, а також надає внесок у розробку політики регулювання в інтернет-секторі», — пише Facebook.

До обов’язків менеджера входитиме розробка і втілення стратегії, яка допоможе компанії досягати своїх цілей у політичних питаннях. Також треба буде моніторити законодавство яке регулює діяльність Facebook у країні, представляти компанію на зустрічах та розробляти її позицію щодо політичних аспектів.

Серед вимог до кандидатів є досвід роботи на релевантних позиціях, вміння працювати з політиками і урядом, віра у переваги для суспільства від інтернету та Facebook. Також важливим є вміння налагоджувати управлінські процеси у команді, досвід роботи речником організації тощо. Детальніше з вакансією можна ознайомитися на сайті компанії.

Нагадаємо, нещодавно Facebook змінила політику розміщення передвиборної реклами. Україна стане однією з перших країн, де Facebook апробує нові правила.

 

ms.detector.media