ms.detector.media
MediaSapiens
Скуриншот у Facebook
09.01.2019 12:21
Цукерберг у 2019-му планує організовувати дискусії про розвиток технологій
Цукерберг у 2019-му планує організовувати дискусії про розвиток технологій
Гендиректор і засновник компанії Facebook Марк Цукерберг підбив свої підсумки минулого року та пообіцяв у 2019-му організовувати дискусії про можливості та виклики розвитку технологій.

У своєму пості на Facebook Марк Цукерберг пише, що за 2018 рік прочитав 25 книг, пробіг 365 миль, відвідав усі штати США та почав учити мандаринську мову. Утім у роботі в нього були інші пріоритети.

«Минулого року я сфокусував майже весь свій час на питаннях виборів, мови, конфіденційності та добробуту. Зараз Facebook— це не та компанія, якою вона була декілька років тому, адже також фокусується на цих питаннях. Це складні моменти, яким ми приділятимемо увагу й наступні роки», — пише він.

Керівник Facebook ставить також декілька риторичних питань: чи варто людям надавати більше можливості висловитися, або потрібно контролювати те, які ідеї можуть бути висловлені; у світі, де багато слабких груп, яку роль відіграє інтернет для підсилення соціуму тощо.

На 2019 рік пан Цукерберг планує організувати серію дискусії про майбутнє технологій: про нові можливості і виклики, надії та турботи. «Кожні декілька тижнів я буду говорити з лідерами, експертами та людьми у нашій спільноті з різних сфер. Я випробую різні формати, щоб це було цікаво. Це все буде публікуватися на моєму Facebook, Instagram чи інших медіа», — пише він.

Також Марк Цукерберг додає, що стільки комунікації буде для нього особистим викликом. «Як інженер я звик реалізувати свої ідеї та сподіватися, що вони самі за себе все скажуть», — зазначає він.  

Нагадаємо, наприкінці минулого року у Facebook виявили черговий баг: фото 6,8 млн юзерів стали публічними.

ms.detector.media