ms.detector.media
MediaSapiens
ichef.bbci.co.uk
08.01.2019 11:18
Японський мільярдер пообіцяв гроші за репост і набрав рекордну кількість ретвітів
Японський мільярдер пообіцяв гроші за репост і набрав рекордну кількість ретвітів
Мільярдер Юсаку Маедзава (Yusaku Maezawa) пообіцяв по 10 тис. доларів ста користувачам, яких оберуть рандомним чином серед тих, хто поширив його пост.

Як повідомляє Gizmodo, Юсаку Маедзава 5 січня у Twitter пообіцяв роздати по 1 млн ієн, що дорівнює 10 тис. доларів. Пост набрав 5,5 млн ретвітів за два дні. 

«З щоденним виграшем я роздам 100 мільйонів ієн (всього на подарунки по мільйону ієн) готівкою. Єдиний спосіб подати заявку — це підписатися на мене і ретвітнути цей пост. Прийом до сьомого січня. Я напишу приватне повідомлення переможцям!» — йшлося у повідомленні.

Скриншот. Twitter

Скриншот. Twitter

Кількість підписників пана Маедзави за цей час зросла з 501 тис. користувачів до 5,8 млн.

Раніше найбільше ретвітів було у посту американського підлітка Картера Вілкерсона (Carter Wilkerson), який хотів отримати безкоштовні нагетси з ресторану Wendy’s. Допис отримав 3,5 млн поширень.

Скриншот. Gizmodo

Статки Юсаку Маедзава оцінюють у 2 млрд доларів. Він заробив ці гроші, заснувавши два онлайн-магазини: Start Today та Zozotown. Раніше бізнесмен привернув увагу медіа, зазначивши, що він переконав Ілона Маска зробити його першою людиною у космічній подорожі довкола Місяця. Вона запланована на 2023 рік.

Нагадаємо, нове відео YouTube Rewind набрало найбільше дизлайків в історії платформи. Воно обігнало в антирейтингу кліп Джастіна Бібера.

ms.detector.media