ms.detector.media
MediaSapiens
pixabay.com
21.12.2018 17:50
Розпочинається прийом заявок на конкурс кращих сайтів закладів освіти
Розпочинається прийом заявок на конкурс кращих сайтів закладів освіти
З 22 грудня Інтернет Асоціація України за підтримки Міністерства освіти і науки України розпочинає реєстрацію учасників IX Всеукраїнського конкурсу на кращий веб-сайт закладу освіти.

Метою конкурсу є сприяння впровадженню сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес, а також прозорості та інформаційній відкритості закладів освіти. Крім того, конкурс прагне створити умови для того, щоб навчальні заклади запускали загальнодоступні ресурси, де оприлюднювали інформацію про свою діяльність.

Нагороди присуджують у шести номінаціях:

  1. Веб-сайти закладів загальної середньої освіти (сільські школи та школи селищ міського типу);
  2. Веб-сайти закладів загальної середньої освіти (міські школи);
  3. Веб-сайти закладів дошкільної освіти;
  4. Веб-сайти закладів позашкільної освіти;
  5. Веб-сайти закладів професійної (професійно-технічної) освіти.
  6. Номінація «Вебометричний рейтинг». Для неї в автоматизованому режимі визначаються показники доступності матеріалів ресурсів закладів освіти через пошукові системи та показники їх згадуваності.

Для участі в конкурсі необхідно до 8 лютого надіслати заявку та заповнити реєстраційну форму. Детальніше про критерії оцінювання сайтів, процедуру його проведення, членів журі та необхідні для участі в конкурсі документи можна дізнатися тут.

Умовами участі в конкусі є державна мова сайту навчального закладу й дата створення/останнього оновлення: 1 лютого 2019 року.

ms.detector.media