ms.detector.media
MediaSapiens
21.12.2018 11:50
Реклама Google зі сценами з «Сам удома» за два дні набрала понад 13 млн переглядів
Реклама Google зі сценами з «Сам удома» за два дні набрала понад 13 млн переглядів
Для нової реклами розумної колонки Google Assistant актор Маколей Калкін повернувся до ролі Кевіна Маккаллістера з фільму «Сам удома».
На відео Маколей Калкін повторює декілька сцен із фільму 1990 року, але тепер давати раду з будинком йому допомагає Google Assistant.

Уже не 8-річний, як в оригінальній стрічці, а 38-річний Кевін знову прикрашає ялинку, вечеряє макаронами, ласує морозивом перед телевізором і голиться. Творці різдвяної реклами дуже точно відтворили інтер'єр будинку Кевіна й усі деталі, а сам актор повторив емоції свого героя.
 
За два дні рекламу на Youtube подивилися понад 13 мільйонів разів. Відео отримало більше 14 тисяч коментарів.
 
Google також опублікувала відео з кумендними моментами зі зйомок реклами й порівнянням оригінальних та відзнятих для неї кадрів. А Маколей Калкін зізнався, що йому було цікаво повернутися до ролі Кевіна.

«Сам удома» – популярна сімейна різдвяна комедія режисера Кріса Коламбуса. За 29 тижнів прокату фільм зібрав $476,6 млн доларів, що є рекордом для цього жанру. 1992 року вийшов сиквел «Сам удома –2: Загублений у Нью-Йорку» з тим самим акторським складом і режисером, де події також відбуваються на Різдво.

За кілька років на широкий екран вийшов «Сам удома –3» Раджі Госнелла із іншими акторами та сюжетом, а згодом і телефільми «Сам удома –4», «Сам удома –5». Акторський склад у них також був іншим.

Нещодавно ми також розповідали про те, як журналіст Vice визначав найгірший різдвяний фільм.

ms.detector.media