ms.detector.media
MediaSapiens
Instagram Twitter
11.12.2018 11:40
В Instagram тепер можна відправляти голосові повідомлення
В Instagram тепер можна відправляти голосові повідомлення
Користувачі соціальної мережі Instagram тепер можуть обмінюватися голосовими повідомленнями.

Про це компанія повідомила 10 грудня в Twitter.

«З сьогоднішнього дня ви можете відправляти голосові повідомлення в Direct (приватне листування користувачів соцмережі. — ДМ). Говоріть так, як ви хочете, щоб вас почули: прошепотіть, що у вас на думці, чи прокричіть комплімент», — зазначили в Instagram.

Максимальна довжина голосового повідомлення в Instagram становить одну хвилину, повідомляє The Verge. Щоб відправити його, потрібно натиснути на іконку мікрофона в Direсt й утримувати її. Повідомлення надішлеться автоматично, коли користувач прибере палець із екрана. Якщо ж він передумає відправляти повідомлення, то зможе перетягти його в іконку зі смітником.

Аудіозаписи зберігатимуться в історії листування юзерів і не зникатимуть, як stories. 

Як відомо, аудіоповідомлення також можна відправляти в інших додатках компанії Facebook, якій належить Instagram. Це Facebook Messenger та WhatsApp. Також така функція є в Telegram і Viber.

Нагадаємо, в листопаді Instagram змінила вигляд профайлу користувачів, обіцяючи більшу зручність.

Раніше «Детектор медіа» писав, що Instagram почне видаляти з акаунтів користувача підписників, лайки та коментарі, які він залучає на свою сторінку через сторонні додатки, щоб підвищити популярність.

ms.detector.media