ms.detector.media
MediaSapiens
Engadget / Ayana
26.11.2018 12:30
На Балі готель заборонив гостям використовувати гаджети біля басейну
На Балі готель заборонив гостям використовувати гаджети біля басейну
Таким чином адміністрація готелю Ayana Resort намагається змусити людей насолоджуватися відпочинком та красивою локацією.

Свою кампанію з цифрового детоксу готель назвав «In the Moment», пише Engadget. Її мета - заохотити відвідувачів відірватися від екранів та повною мірою відчути поточний момент життя. Замість гаджетів людям пропонують поплавати, почитати книги, грати в  ігри або просто розслабитись.

Заборона на гаджети буде діяти лише біля одного басейну з дев’ятої ранку до п’ятої вечора. Для гостей встановлять спеціальні шафки, в яких люди зможуть закрити свої пристрої. Як нагороду для тих, хто знайшов сили відмовитися від гаджетів на певний час, в готелі створили спеціальний коктейль під назвою «In the Moment».

Опитування OnePoll показало, що більше 20% американців перевіряють свої смартфони під час відпочинку хоча б один раз на годину. Близько 14% роблять це двічі на годину. А майже 8% перевіряють смартфон у відпустці більше 20 разів на годину.  Опитування Deloitte у Великій Британії показало, що 38% дорослих вважають своє використання смартфонів надмірним.

Водночас дослідження компанії Travelzoo вказує, що 30% людей обирають місце для відпочинку в першу чергу звертаючи увагу на те, аби потім похизуватися ним у соцмережах.  

Раніше готель на Мальдівах запропонував своїм відвідувачам інший сервіс - послуги «Instagram-дворецького». Він допомагає робити ідеальні фото для  публікації в Instagram, може організувати тури в по кращих місцях острова Рангалі, які добре підходять для фото й дати поради щодо кращих точок зйомки і положення камери.

Також в Японії запустили сервіс оренди несправжніх друзів для селфі. Сервіс під назвою Real Appeal пропонує замовникам обрати в каталозі актора або навіть групу акторів і зробити спільні фото для соціальних мереж.

У компанії вважають, що сервіс Real Appeal стане в нагоді тим, у кого мало друзів, або хто просто хоче здаватися більш популярним в Facebook, Twitter або Instagram і вразити своїх підписників. Також актори можуть видати себе за хлопця чи дівчину клієнта, якщо той хоче змусити свого колишнього партнера чи партнерку приревнувати. 

ms.detector.media