ms.detector.media
MediaSapiens
d1s83tmo8l7caa.cloudfront.net
12.11.2018 14:45
Disney хоче більше оригінального контенту від стрімінгового сервісу Hulu
Disney хоче більше оригінального контенту від стрімінгового сервісу Hulu
Компанія також планує вивести Hulu на міжнародний рівень.

Як пише TechCrunch, незважаючи на запуск власного стрімінгового сервісу Disney+, компанія також збільшить інвестиції у Hulu. Тут Disney володіє вже 60 % акцій після того, як вона купила 21st Century Fox.

Керівник Disney Боб Ігер (Bob Iger) запевнив, що компанія прагне отримати більше акцій Hulu. На зустрічі з акціонерами він сказав, що вбачає у стрімінгового сервісу великий потенціал у виробництві телевізійного контенту, тому саме на оригінальні програми робитимуть акцент. Це, на його думку, має зробити Hulu більш конкурентоспроможним на міжнародній арені.

До цього у Hulu було лише декілька вдалих проектів. Один з найбільш помітних — серіал «Розповідь служниці». У 2018 році цей сервіс витратив на виробництво власного контенту 2,5 млрд доларів. Хоча його конкурент Netflix витратив $8 млрд і планує збільшити цю цифру наступного року.

Раніше «Детектор медіа» писав, що Єврокомісія схвалила угоду щодо злиття Disney та телеканалу Fox. Disney має продати свої частки власності в телеканалах, які компанія контролює в Європейській економічній зоні, зокрема History, Crime & Investigation та Lifetime. Так Єврокомісія хоче усунути можливий конфлікт інтересів. Попередньо Disney вже погодилася з цими умовами.

ms.detector.media