ms.detector.media
MediaSapiens
Скриншот
12.11.2018 12:34
600 тис. підписників набрав Instagram-канал лейтенанта після зйомки у ролику НАТО
600 тис. підписників набрав Instagram-канал лейтенанта після зйомки у ролику НАТО
Лассе Матберг (Lasse Løkken Matberg) став обличчям тренувань НАТО у Норвегії. Після виходу з ним ролика за декілька днів його канал в соціальній мережі Instagram набрав більше півмільйона фоловерів.

Про це пише  The Nordic Pace. Ролик за участі Лассе Матберга присвячений найбільшим після Холодної війни навчанням НАТО у Норвегії «Trident Juncture», що проходять у жовтні-листопаді 2018 року. У них беруть участь 65 кораблів, 250 літаків та 10 тис. машин.

Користувачі інтернету одразу помітили яскраву зовнішність Лассе Матберга, який схожий на вікінга. Він є лейтенантом Королівського флоту Норвегії, а служить як спортивний офіцер в Об'єднаному військовому центрі НАТО в Ставангері (працює інструктором з фітнесу для призовників). Крім того, Матберг на півставки трудиться моделлю.

Після публікації ролика кількість підписників сторінки лейтенанта в Instagram за декілька днів досягла 600 тисяч. Проте НАТО також прагнуло використати акаунти у соціальних мережа Матберга для промоції навчань.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Just writing a letter to my mom ✍????❤️Letting her know I’m safe and sound on this #Norwegian #military exercise I’m attending these days ????????‍♂️ ????????⚓️ #uniform #lieutenant #navy #memos #notes #sessvoll #FOS #snailmail ????

Допис, поширений Lasse Løkken Matberg (@lasselom) 1 Лип 2018 р. о 12:32 PDT

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Water you doing this summer? ???? #spain #españa ???????? #poolboy #piscinero ???????????? ???? @hermanberger

Допис, поширений Lasse Løkken Matberg (@lasselom) 18 Вер 2018 р. о 11:22 PDT

Деякі ЗМІ почали писати, що завдання Лассе Матберга — «додати НАТО сексуальності». Але нам не вдалося знайти підтвердження такого «завдання». Схоже, що це перебільшення.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» писав про бібліотеку Нью-Йорка, яка почала постити класичні твори в Instagram-історії.

ms.detector.media