ms.detector.media
MediaSapiens
31.10.2018 16:30
Google запустив святковий дудл та гру до Геловіну
Google запустив святковий дудл та гру до Геловіну
Пошуковик Google з 1998 року робить різноманітні картинки, анімації та ігри, присвячені визначним подіям чи людям.

Сьогодні Google вирішив відзначити Геловін — надвечір'я Дня всіх святих. Однак гра, яку запустив пошуковик, відрізняється від усіх попередніх. Це перша багатокористувацька гра, яку запустив Google.  

У ній користувачі грають за привида, чиє завдання зібрати максимальну кількість вогників. При цьому гравці поділені на команди зелених та фіолетових й можуть відбирати вогники одне в одного.

Керувати своїм персонажем можна за допомогою клавіатури або мишки. Якщо набрати багато балів та вогників, то можна отримати бонуси, наприклад, збільшити швидкість руху чи отримати здатність проходити крізь стіни тощо.

В Google кажуть, що можна провести гру з друзями чи членами сім’ї, надіславши їм лінк на гру чи запрошення або ж грати в команді з незнайомцями, яких рандомно обирає сам дудл.

Минулого місяця компанії Google виповнилося 20 років й з цієї нагоди в Google Street View запустили віртуальний тур по гаражу, в якому була заснована компанія. В турі теж були приховані квести та жарти, які користувачі мали відшукати. 

Раніше пошуковик запускав також дудли присвячені українській шахістці Людмилі Руденко та дитячому письменнику Всеволоду Нестайку

ms.detector.media