ms.detector.media
MediaSapiens
10.10.2018 16:51
В Google Classroom додали функцію, яка змушує дітей відповідати на питання вчителів
В Google Classroom додали функцію, яка змушує дітей відповідати на питання вчителів
У платформі Google Classroom з’явилася нова функція, яка рандомно обирає учня в класі, що має відповісти на питання вчителя.

В Нью-Йорку відбулася прес-конференція, на якій компанія Google представила свої нові гаджети та розповіла про нові функції, які вона запроваджує. Одне із оновлень зачепило й освітню платформу для вчителів та учнів Classroom, пише Engadget. Це функція під назвою «Student selector», яка покликана допомогти вчителям залучати учнів до навчання. Вчитель може попросити Classroom обрати випадкового учня для відповіді, позначити його як відсутнього на занятті або відкласти його відповідь на пізніше.

Менеджерка з продуктів Classroom Ліза Ванг (Lisa Wang) пише, що усі дітри отримають однакові шанси бути викликаними вчителем. А самі вчителі зможуть за допомогою додатка краще відстежувати учнів, які частіше активні та залучені на уроках.  

Student selector

 Платформа Google Classroom перед початком навчального року отримала новий дизайн та функції. В ній з’явився розділ «Завдання», можливість створювати тести  й працювати з PDF-файлами та документами Office.

Google Classroom є частиною G Suite й пропонує набір сервісів для вчителів та учнів, які спрощують організацію навчання. Починаючи з минулого року будь-який користувач, у якого є акаунт в Google, може вільно користуватися платформою. 

ms.detector.media