ms.detector.media
03.10.2018 12:27
У складі членів і правління ГО «Детектор медіа» відбулось оновлення
У складі членів і правління ГО «Детектор медіа» відбулось оновлення
До членів громадської організації «Детектор медіа» долучився український журналіст і громадський діяч Олексій Мацука, а медіаюристка Антоніна Черевко увійшла до складу правління ГО.

Такі зміни в ГО «Детектор медіа» були затверджені на засіданні Загальних зборів організації, що відбулися 28 вересня 2018 року.

Нагадаємо, Олексій Мацука є директором ГО «Донецький інститут інформації», а також ведучим телепрограми «Донбас реалії» на «Радіо Свобода». У його творчому та менеджерському доробку - медіапроекти «Новости Донбаса» (з 2004 року), «Донецька правда» (з 2012 року), «Громадське телебачення Донбасу» (з 2014 року).

Олексій Мацука з квітня 2014 року працює в Києві, куди переїхав у зв’язку з політичними переслідуваннями з боку членів організації «Донецька республіка». Журналіст також був внесений до рейтингу 100 worldwide “information heroes” організації Reporters Without Borders.

Таким чином, членами організації «Детектор медіа» на даний момент є  Наталія Лигачова, Світлана Остапа, Наталя Соколенко, Андрій Куликов, Юрій Луканов, Мар’яна Закусило, Євген Булавка, Отар Довженко, Ганна Шерман, Андрій Черніков, Олексій Мацука, Антоніна Черевко.

Медіаекспертку Антоніну Черевко  на зборах обрали членом Правління ГО. Діячка має майже 10-річний досвід співпраці з такими міжнародними організаціями, як IREX, Рада Європи, ОБСЄ та «Міжнародна підтримка медіа».Наразі Антоніна Черевко є членом Незалежної медійної ради та визнаною медіаексперткою у сферах «верховенство права», «розвиток медіа» та «реформа медіазаконодавства».

З огляду на зміни, тепер до складу Правління ГО «Детектор медіа» входять Інна Кузнецова, Ірина Бекешкіна,Тарас Петрів, Ігор Когут, Антоніна Черевко. Зі складу правління вийшла за власним бажанням Ірина Чемерис, якій Загальні збори подякували за плідну та довготривалу співпрацю з ГО «Детектор медіа» ще з часів, коли організація мала назву ГО «Телекритика».

ms.detector.media