ms.detector.media
MediaSapiens
cdn.vox-cdn.com
02.10.2018 11:20
У Instagram новий керівник — Адам Моссері
У Instagram новий керівник — Адам Моссері
Адам Моссері (Adam Mosseri) вже 10 років працює у компанії Facebook, якій належить Instagram.

Як повідомляє The Verge, Моссері замінить засновників Instagram Кевіна Сістрома і Майка Крігера, які нещодавно пішли з компанії. Пан Адам був віце-президентом з продуктів Instagram після того, як Марк Цукерберг перемістив його у травні з менеджерської посади у самому Facebook.

«Ми раді, що керівником компанії стане людина, яка має великий досвід у дизайні та фокусується на простоті так само, як і на глибокому розумінні важливості самої спільноти соціальної мережі. Ці принципи платформи були основним і для нас», — пишуть Сістром та Крігер у прес-релізі.

Видання The Verge повідомляє, що непорозуміння між творцями Instagram та Facebook викликало втручання у роботу соціальної мережі з обміну фото. Дискусії були, зокрема, щодо вимоги розмістити на платформі бокове меню, де хочуть закріпити прямий перехід на сам Facebook.

Крім того, керівництво Facebook захотіло прибрати індикатор у своїй соціальній мережі про те, що світлина була поширена у Facebook з Instagram. Суперечки викликати і нова функція IGTV у Instagram, яка, ймовірно, буде відбирати аудиторію у подібного рішення — Facebook Watch.

Раніше «Детектор медіа» писав, що Instagram, якою зараз користується понад мільярд людей, є найбільш зростаючим джерелом прибутку Facebook. Компанії Facebook, окрім продуктів власної платформи, також належить месенджер WhatsApp.

ms.detector.media