ms.detector.media
MediaSapiens
25.09.2018 17:13
У місцях зйомок «Гри престолів» у Північній Ірландії створять музей
У місцях зйомок «Гри престолів» у Північній Ірландії створять музей
Локації зйомок телесеріалу «Гра престолів» американського каналу HBO у Північній Ірландії перетворять на музей.

Як повідомляє ВВС, відвідувачі зможуть побачити місця, де відбувалися ключові події серіалу за романами Джорджа Мартіна: Вінтерфелл, Чорний замок та Королівську гавань.

На огляд виставлять костюми, обладунки, зброю та інший реквізит, який використовувався під час зйомок. Також на гостей парку чекатимуть інтерактивні інсталяції, які дозволять зануритися в атмосферу вигаданого світу.

«Ми хочемо відзначити роботу усієї команди, що працювала над "Грою престолів", зберегти ці локації і запросити прихильників серіалу відвідати Північну Ірландію, аби побачити Вестерос на власні очі», – розповів представник телеканалу HBO Джефф Пітерс.

Ініціативу підтримала місцева влада. Джон МакГріллен з туристичного департаменту Північної Ірландії впевнений, що проект стане революційним для регіону й дозволить йому піднятися на новий рівень в індустрії туризму.

«Ми дуже раді заяві HBO і будемо робити все, аби в результаті до нашої чудової країни приїхало якомога більше людей», – додав пан МакГріллен.

Очікується, що музей відкриється наступного року. 

Нагадаємо, серіал «Гра престолів» стартував в ефірі HBO у2011 році. З того часу HBO випустив шість сезонів проекту. Останній восьмий сезон має вийти на екрани у 2019-му, проте точна дата прем'єри досі не відома. Торік стало відомо, що в восьмому сезоні з’являться два нових персонажі. А програмний директор каналу HBO Кейсі Блойс (Casey Bloys) повідомляв, що канал працює над новими проектами, пов’язаними з всесвітом «Гри престолів».

«Гру престолів» часто називають найуспішнішим серіалом усіх часів, адже він отримув кількадесят телевізійних премій «Еммі». Цьогоріч він здобув головну нагороду – за «Найкращий драматичний серіал» і ще вісім статуеток.

ms.detector.media