ms.detector.media
MediaSapiens
18.09.2018 13:15
«1+1 медіа» запустила мобільний додаток для перегляду свого відеоконтенту
«1+1 медіа» запустила мобільний додаток для перегляду свого відеоконтенту
Холдинг «1+1 медіа» запустив мобільний додаток 1+1 video для Android-пристроїв зі своїми фільмами, серіалами та шоу.

Як повідомили в прес-службі, програма відкриває доступ до бібліотеки з понад 20 тисяч годин відеоконтенту виробництва медіагрупи.

Як і у випадку з VOD-платформою 1+1 video, користувачі додатку зможуть дивитися прямі трансляції семи телеканалів: 1+1 international, «1+1», «2+2», «ТЕТ», «ПлюсПлюс», «Бігуді», «УНІАН ТБ», а також п'яти її партнерів: ZIK, «UA: Перший», «Громадське ТБ», «24 канал» та «8 канал».

Крім того, абоненти пакету «Безлім Відео» мобільного оператора «Київстар» отримають вільний доступ до додатка без тарифікації трафіку.

«Ми бачимо зростання споживання контенту на мобільних пристроях, тому хочемо розвивати монетизацію цього типу платформ. Поки що ми працюємо за рекламною моделлю, але найближчим часом запустимо платну підписку. Для нас важливо надати нашим глядачам вибір та зручний формат плати за контент. Таким чином в майбутньому у цього продукту буде дві моделі монетизації – рекламна та платна підписка. Якщо наші розрахунки спрацюють, то в наступному році випустимо
версію для смартфонів з IOS», – зазначає Анна Ткаченко, директор діджитал-напрямку 1+1 медіа.

У додатку 1+1 video є можливість встановити режим перегляду при тьмяному освітленні й у сонячну погоду на вулиці.

У «1+1 медіа» повідомили, що в найближчих планах розвитку продукту – додати особистий кабінет користувача та можливість формування улюблених добірок відео.

Завантажити додаток 1+1 video можна в онлайн-магазині Google play.

Нагадаємо, в серпні в Україні запрацював додаток Twitter Lite для користувачів Android.

ms.detector.media