ms.detector.media
MediaSapiens
platfor.ma
23.08.2018 16:49
У Facebook і Telegram з’явився Шевченкобот, який усіх тролить
У Facebook і Telegram з’явився Шевченкобот, який усіх тролить
Мета такого бота — розповідати про українську культуру прогресивно та ненудно.

Як йдеться в описі бота, це спільний проект до Дня Незалежності України від інтернет-журналу Platfor.ma та агентства з розробки чат-ботів U!Bots. 

«Бот Тараса Григоровича – некомерційний проект, ми інвестували в нього свій час і розум, а отримати хочемо лише ваш гарний настрій та новий погляд на класику», — пише Platfor.ma.

Шевченкобот готовий дати відповіді на питання «Коли з’явиться гаряча вода», «Хто пас ягнята за селом» та навіть розкаже, чи подобається йому Олег Винник.

Якщо бота привітати з Днем Незалежності України, він відповість «Юхууу!». MediaSapiens поспілкувався з цим ботом і помітив, що коли запитання виходять за межі йому відомих, він відповідає загальними фразами.

шевченкобот-платформа

Скриншоти

Розробники розуміють цю проблему і пропонують користувачам надсилати їм відомості про збої в роботі. Вони обіцяють, що бот «стане кращим і зможе зможе розповісти більше цікавих фактів з життя Тараса Шевченка».

Раніше MediaSapiens писав, що бібліотека у Нью-Йорку почала постити класичні твори в Instagram-історії, щоб завоювати увагу молоді.

ms.detector.media