ms.detector.media
MediaSapiens
Giphy Film Fest
18.08.2018 10:40
Giphy запустила конкурс 18-секундних фільмів Giphy Film Fest
Giphy запустила конкурс 18-секундних фільмів Giphy Film Fest
Платформа Giphy оголосила конкурс коротких фільмів з призовим фондом $10 000.

Організатори хочуть привернути увагу публіки до мікрофільмів та показати, що gif-анімація теж може бути мистецтвом, пише Variety. Згідно з умовами конкурсу, на Giphy Film Fest можна подати оригінальні мікрофільми тривалістю до 18 секунд у форматі gif в одній із категорій:

Переможець отримає приз у $10 000 і 5-річну безкоштовну підписку на хостинг веб-сайтів. Прийом робіт на конкурс відкритий до 27 вересня. Автори можуть надіслати до 3 фільмів у одну категорію. На конкурс можна подати роботи, які були створені не пізніше, ніж два роки тому, та не порушують правила спільноти Giphy. Переможець буде оголошений 8 листопада на спеціальному показі фільмів у Нью-Йорку та через офіційні сторінки Giphy у соцмережах.

Раніше Giphy склала рейтинг найпопулярніших серед користувачів анімацій за минулий рік. Ха статистикою платформи, 300 мільйонів користувачів діляться 2 мільярдами gif-ок.  Найпопулярнішою картинкою виявилась робота американської художниці Анни Храковець (Anna Hrachovec) з гномом, який в’яже сердечка з ниток.

ms.detector.media