ms.detector.media
MediaSapiens
thewrap.com
06.08.2018 11:46
Клінтон та Спілберг створюють телепроект про боротьбу за права жінок
Клінтон та Спілберг створюють телепроект про боротьбу за права жінок
Політик Гілларі Клінтон та режисер Стівен Спілберг об’єднуються для екранізації книги Елейн Вайс (Elaine Weiss) «Час жінок: Велика боротьба, щоб отримати голос».

Книга побачила світ у березні, пише The Wrap. У ній Вайс розповідає про американських активісток, які десятиліттями боролися за те, щоб жінки отримали право голосу на виборах.

Відповідає за екранізацію книги компанія Стівена Спілберга Amblin Television. Екс-Дежсекретар США Гілларі Клінтон буде виконавчим продюсером проекту.

«Час жінок» — це натхненна історія про тих, хто змінив історію та заклав основу для руху за громадянські права, який прийшов десятиліттями пізніше», — каже прес-служба Amblin.

Планується, що це буде довготерміновий проект для кабельного телебачення чи стрімінгових платформ.

«У серці демократії розташована скринька для голосування. А незабутня книга Елейн Вайс розповідає про лідерок, які усупереч економічному, расовому і політичному спротиву, боролися за право американських жінок голосувати. І перемогли… Їхній тріумф — це наша спадщина, яку потрібно охороняти і наслідувати», — сказала Гілларі Клінтон у заяві.

Нагадаємо, раніше MediaSapiens писав, що Гілларі Клінтон та ще двоє колишніх Держсекретарів США знялися в серіалі про життя жінки на цій посаді «Мадам Держсекретар» (Madam Secretary).

ms.detector.media