ms.detector.media
MediaSapiens
Huff Post
01.08.2018 16:02
Флешмоб від кіноакадемії: Розкажіть про свій улюблений фільм в 5 словах
Флешмоб від кіноакадемії: Розкажіть про свій улюблений фільм в 5 словах
Американська кіноакадемія, яка відома врученням нагород «Оскар», запустила флешмоб у Twitter.

Вона попросила людей розповісти про свої улюблені фільми в 5 словах. Одним з перших до гри приєднався актор Арнольд Шварценеггер, який розповів одразу про два фільми. Він написав: «Машина, яку відправили назад, аби вбити» й «Машина, яку відправили назад, аби врятувати». Очевидно, йдеться про фільми «Термінатор» та «Термінатор 2».

Machine sent back to kill. https://t.co/5d2BhHj5YW

— Arnold (@Schwarzenegger) 31 липня 2018 р.

Письменник та комік Метт Освальт написав про «Зоряні війни»: «Хлопчик з ферми на Татуїні долає проблеми з татусем». Науковець Пітер Глійк, який відомий своїми дослідженнями клімату, теж виявився фанатом цієї кіносаги. «Зла Імперія; нещасні повстанці; бах-бах!» — описав він свій улюблений фільм. Журналісти теж долучилися до флешмобу. Редактор американського спортивного телеканалу ESPN Метт Марроне описав фільм «День бабака»: «Один і той же день знову і знову».

Бас-гітарист та вокаліст групи Blink-182, як виявилося, любить стрічку «Фаворит». В гру включився навіть стрімінговий сервіс Netflix: «Для пса-баскетболіста немає правил». Схоже, що Netflix натякає на комедію «Король повітря».

NO

RULES

AGAINST

BASKETBALL

DOGhttps://t.co/NpgSIlh7Zt

— Netflix US (@netflix) 31 липня 2018 р.

Кілька місяців тому в соцмережах пройшов інший популярний флешмоб «Візьми пса на роботу» Люди брали на роботу своїх собак та викладали фото з хештегом #TakeYourDogToWorkDay. Флешмоб був започаткований в 1999 році й заохочує роботодавців дозволяти працівникам брати тварин на роботу принаймні один день в тиждень, а людей — забирати з притулків тварин.

ms.detector.media