ms.detector.media
MediaSapiens
CBS
27.07.2018 13:40
Гілларі Клінтон та ще двоє колишніх Держсекретарів США знялися в серіалі
Гілларі Клінтон та ще двоє колишніх Держсекретарів США знялися в серіалі
Троє колишніх Дерсекретарів США – Мадлен Олбрайт, Колін Пауелл та Гілларі Клінтон – знялися в американському телесеріалу про життя жінки на цій посаді «Мадам Держсекретар» (Madam Secretary).

Про це телеканал CBS повідомив у своєму Twitter.

П'ятий сезон шоу стартує на каналі 7 жовтня. Вже в першій його серії глядачі зможуть побачити трьох американських політиків у якості акторів.

У своєму Twitter Гілларі Клінтон зазначила, що «було прекрасно провести трохи часу на зйомках у Брукліні із кількома колишніми колегами».

А Мадлен Олбрайт вже знімалася в серіалі «Мадам Держсекретар» – у другому сезоні проекту. Вона також опублікувала твіт про участь у шоу. «Було чудово повернутися до зйомок "Мадам Держсекретар". Завжди приємно поспілкуватися з моїми наступниками», – зазначила вона.

Серіал стартував на каналі в 2014 році. Головну роль у ньому грає Теа Леоні. Телешоу розповідає про Елізабет Маккорд, яку призначили на пост Держсекретаря США. Героїня  щодня стикається зі складними завданнями, дискутує з політиками й веде глобальні переговори. Керівника її штабу грає Бібі Нойвірт, а в ще одній головній ролі – керівника штабу президента США – знявся Желько Іванек. Окрім робочих буднів, проект «Мадам Секретар» розповідає й про особисте життя персонажів.

Гілларі Клінтон була Державним секретарем за президенства Барака Обами. Колін Пауелл – за Джорджа Буша, а Мадлен Олбрайт, яка стала першою жінкою на цій посаді, – за Білла Клінтона. 

Нагадаємо, навесні стало відомо, що колишній президент США Барак Обама разом із дружиною Мішель займуться зйомками фільмів та серіалів: для цього вони заснували компанію Higher Ground Productions. Вона вироблятиме кінофільми та телесеріали для стрімінгової платформи Netflix.

ms.detector.media