ms.detector.media
MediaSapiens
Twitter
13.06.2018 10:53
Charlie Hebdo випустив карикатуру про Чемпіонат світу з футболу та Путіна
Charlie Hebdo випустив карикатуру про Чемпіонат світу з футболу та Путіна
Французький сатиричний журнал Charlie Hebdo присвятив обкладинку нового номеру Чемпіонату світу з футболу, фінальний етап якого пройде в Росії.

На карикатурі зображений президент РФ Володимир Путін у танку. Гармата танка націлена на футбольні ворота, біля яких стоїть переляканий воротар. «Вперед, росіян!», - йдеться у підписі до карикатури.

 

Перший матч фіналу в Росії має відбутися завтра, 14 червня. Загалом події до чемпіонату заплановані в 11 російських містах. Раніше представники Великої Британії, Австралії, Канади, Ісландії, Польщі та Фінляндії оголосили  дипломатичний бойкот чемпіонату в Росії. 

Раніше Charlie Hebdo вже публікував кілька карикатур про Росію та президента Володимира Путіна. У 2016 році журнал випустив номер з карикатурою про катастрофу російського літака ТУ-154. В одному з номерів 2015 року Charlie Hebdo опублікував цілий розворот карикатур із заголовком «Весь світ любить Путіна». У тому ж році на вимогу прокуратури Чеченської республіки суд заборонив сторінку журналу Charlie Hebdo у Twitter на всій території Росії.

ms.detector.media