ms.detector.media
MediaSapiens
ESCI
11.06.2018 12:33
Лабораторія психології масової комунікації та медіаосвіти оголошує конкурс навчальних програм
Лабораторія психології масової комунікації та медіаосвіти оголошує конкурс навчальних програм
Лабораторія психології масової комунікації та медіаосвіти НАПН України оголошує конкурс навчальних програм медіаосвітнього напряму для 5-7 класів.

Конкурс проходитиме у двох номінаціях: як окремих курсів та як інтегрованих модулів у певні дисципліни. Про це повідомила в Facebook Любов Найдьонова, завідувач лабораторії масової комунікації та медіаосвіти.

«У межах всеукраїнського експерименту з масового впровадження наскрізної медіаосвіти конкурсні програми зможуть апробуватися вже з наступного року», - написала вона. Програми прийматимуться до 10 серпня, а повні умови конкурсу будуть оголошено окремо.

У наступному навчальному році в 1 семестрі лабораторія планує оголосити  конкурс на кращу навчальну програму медіаосвітнього спрямування 2018-2019 рр. для вищої школи.

Нагадаємо, раніше пані посол Великої Британії Джудіт Гоф (Judith Gough) повідомила, що уряд її країни інвестує в 2018-2019 роках у програми з медіаграмотності та в боротьбу з дезінформацією в Україні п'ять мільйонів британських фунтів (понад 176 мільйонів гривень).

Також MediaSapiens писав про думку вчителів щодо того, як краще викладати медіаграмотність у школі.

ms.detector.media