ms.detector.media
MediaSapiens
11.06.2018 10:25
Польський футболіст під час інтерв’ю ногою упіймав освітлювальний прилад, який падав на журналістку
Польський футболіст під час інтерв’ю ногою упіймав освітлювальний прилад, який падав на журналістку
Польський футболіст Міхал Паздан (Michał Pazdan), який є півзахисником національної збірної Польщі, під час інтерв’ю упіймав освітлювальний прилад, що почав падати.

Міхал Паздан спілкувався з журналісткою TVP Sport Сильвією Декірт (Sylwia Dekiert), коли стійка з обладнанням почала падати на неї. Однак футболіст не розгубився, зупинив її ногою й продовжив свою розповідь.  

Сама Сильвія Декірт згодом виклала цей фрагмент інтерв’ю у Twitter, написавши, що він є найкращим захисником у країні та жартома назвала футболіста «Кунгфу-Паздан».

MediaSapiens писав раніше й про інші кумедні ситуації, які трапляються з журналістами під час роботи. Так, під час останніх ігор Співдружності журналіст BBC випадково впав у басейн під час інтерв’ю в прямому ефірі. А футболіст англійського клубу «Манчестер Юнайтед» Поль Погба зіштовхнув журналістку видання ESPN Алексіс Нунес в басейн. Вони разом з іншим гравцем футбольного клубу зіграли в гру «камінь, ножиці, папір». Перед грою усі троє уклали угоду, що той, хто програє, буде скинутий в басейн.

ms.detector.media