ms.detector.media
MediaSapiens
Youtube
08.06.2018 15:30
Джим Керрі зіграє ведучого дитячої програми у новому серіалі
Джим Керрі зіграє ведучого дитячої програми у новому серіалі
Американський телеканал Showtime представив трейлер нового 10-серійного проекту «Жарт» (Kidding), в якому головну роль виконує відомий комедійний актор Джим Керрі (Jim Carrey).

Як повідомляє IndieWire, виконавчим продюсером шоу виступить Мішель Гондрі (Michel Gondry), який також режисуватиме кілька епізодів. 

У серіалі Джим Керрі грає ведучого Джеффа Пікліса — зірку в царині дитячого телебачення. Його персонаж є взірцем доброти та мудрості для молоді Америки. Але коли в власній родині Джеффа починаються проблеми, він усвідомлює, що жодна казка, байка чи марионетка не допоможуть йому подолати кризу, яка стрімко розвивається.

«У результаті добрий чоловік в жорстокому світі стикається з повільним втрачанням здорового глузду, настільки ж кумедним, наскільки й розпачливим», — йдеться в описі нового шоу.

Також у серіалі знялися акторки Кетрін Кінер (Catherine Keener) і Джуді Грір (Judy Greer).

Це перша з часів 1990-х років постійна роль на телебаченні Джима Керрі. Французький кінодіяч Мішель Гондрі вже співпрацював з актором. Керрі виконав головну чоловічу роль у фільмі «Вічне сяйво чистого розуму», в якому пан Гондрі виступав режисером та сценаристом. За цю роботу в 2005 році Мішель Гондрі отримав премію «Оскар» в номінації «Найкращий сценарій».
 
Прем’єра проекту «Жарт» відбудеться на Showtime 9 вересня.
 
Нагадаємо, в травні телеканал Showtime випустив серіал «Четверта влада» режисерки Ліз Гарбус (Liz Garbus) про роботу редакції американської газети The New York Times.
ms.detector.media