ms.detector.media
MediaSapiens
BBC/EPA
29.05.2018 11:42
У США під час тропічного шторму загинули двоє журналістів
У США під час тропічного шторму загинули двоє журналістів
Тропічний шторм Альберто дістався східного узбережжя США.

Як повідомляє NBC, під час шторму загинули двоє журналістів з одного із місцевих  телеканалів, які входять до цієї телемережі. Зараз на узбережжі Мексиканської затоки через шторм почалися дуже сильний вітер та дощ. Через негоду на автомобіль двох тележурналістів впало дерево, внаслідок чого вони загинули. Інцидент трапився в окрузі Полк, штат Північна Кароліна.

Телеканал WYFF повідомив, що внаслідок нещасного випадку загинули журналіст Майк Маккормік (Mike McCormick) та оператор Аарон Смелцер (Aaron Smeltzer) й що працівники телеканалу дуже засмучені через це. «Ми усі - одна сім’я», - йдеться в дописі WYFF.

Шторм Альберто став першим великим штормом у США, якому присвоїли ім’я в 2018 році. В минулому році від урагану Харві сильно постраждало місто Бомонт, штат Техас. Тоді під час урагану став помітним цікавий вплив нових технологій на те, як люди реагують на стресові ситуації. Постраждалі від урагану Харві почали масово писати в Twitter, просячи про допомогу. Водночас, служба Берегової охорони США закликала усіх користуватися лінією 911. Харві назвали найсильнішим ураганом за останні 12 років з часів урагану Катріна, який в 2005 році майже повністю зруйнував Новий Орлеан.

ms.detector.media