ms.detector.media
MediaSapiens
The New York Times
25.05.2018 09:35
Екс-фотограф Барака Обами випустить книгу
Екс-фотограф Барака Обами випустить книгу
Піт Соуза (Pete Souza), який працював офіційним фотографом Білого Дому за часів президентства Барака Обами, випустить нову книгу.

Як повідомляє The New York Times, книга буде свого роду продовженням постів Соузи в Instagram, в яких фотограф показував різницю між колишнім президентом Бараком Обамою та чинним Дональдом Трампом. Книга отримала назву «Shade».

Соуза став дуже популярним в Instagram після того, як почав публікувати знімки, які влучно показували різницю в поведінці Обами та Трампа. Користувачі оцінили його пости навіть як своєрідний тролінг. Наприклад, коли президент Мексики Енріке Пенья Ньєто відмовився зустрітися з Дональдом Трампом у січні 2017 року, Піт Соуза виклав у мережу знімок, на якому Пенья Ньєто п’є текілу з Бараком Обамою. І це лише один з прикладів. Зараз на акаунт Соузи підписані майже 2 мільйона людей.

 

This one is for Grover. President Obama sampling some tequila with President Enrique Peña Nieto of Mexico in 2013. @heygrover

Допис, поширений Pete Souza (@petesouza) 31 Січ 2017 р. о 6:18 PST

 

За основу до книги «Shade» Піт Соуза взяв ту ж ідею, яку він використовує длся своїх постів у Instagram. У книзі фотограф хоче показати відмінність між двома президентами, використовуючи архівні фото Обами та цитати з Twitter Трампа. Очікується, що книга надійде у продаж в жовтні цього року.

Нагадаємо, до цього Піт Соуза випустив книгу з кращими знімками, які він зробив за час роботи в Білому домі.

Фотограф також дав універсальну пораду для кожного, хто працює або працюватиме фотогарафом президента. Він радить заслужити довіру президента і отримати як можна більше доступу в його адміністрації. Так фотограф зможе робити щось більше, ніж поверхневі знімки.

ms.detector.media