ms.detector.media
MediaSapiens
1851franchise.com
05.05.2018 13:00
Через додаток Instagram можна буде здійснювати платежі
Через додаток Instagram можна буде здійснювати платежі
Компанія Instagram додає функцію можливості проведення платежів через свій додаток.
Про це повідомило видання TechCrunch.

Нова функція дозволить користувачам соціальної мережі реєструвати кредитну карту як частину профілю, налаштувати власний PIN-код, а потім купувати речі прямо в Instagram.

Функція наразі тестується. Деякі юзери в США вже мають змогу спробувати здійснити платежі для бронювання відвідування ресторанів та салонів із подальшим безготівковим розрахунком. В Instagram також повідомили, що незабаром у їхніх користувачів з'явиться можливість купувати квитки в кіно через додаток.

Скріншот з TechCrunch

Очікується, що нова функція стане серйозним стимулом для компаній вкладати більше коштів у рекламу в Instagram, оскільки додаток спростить для людей процес купівлі їхніх товарів. Крім того, це зможе заохотити користувачів здійснювати більше спонтанних покупок.

Як зазначає TechCrunch, Instagram Payments послуговується такими ж правилами платежів, як і соціальна мережа Facebook, яка володіє Instagram.

Компанія обіцяла запустити таку функцію ще торік.

Нагадаємо, зараз соцмережа Instagram також тестує функцію індивідуальних QR-кодів,  яка дозволить сканувати візуальні теги інших користувачів через камеру для Stories і швидко підписуватися на їхні акаунти. Крім того, компанія тестує функцію повідомлення користувачів про те, що хтось зробив скріншот з їх відео — stories. 

 

ms.detector.media