ms.detector.media
MediaSapiens
prostir.ua
04.05.2018 09:42
До 10 травня – подача заявок на міжнародний обмін «Youth Re-Action–Developing Media Literacy»
До 10 травня – подача заявок на міжнародний обмін «Youth Re-Action–Developing Media Literacy»
ГО «КІПЦ Європейський клуб» шукає сімох учасників з України на міжнародний молодіжний обмін «Youth Re-Action – Developing Media Literacy», який відбудеться з 21 по 28 червня в Мадриді.

У міжнародному обміні візьмуть участь молоді люди з чотирьох країн. ГО «КІПЦ Європейський клуб» шістьох учасників з України та одного груп-лідера.

Основною задачею заходу є створення можливості розбудови й посилення медіаграмотності, підвищення обізнаності про неї, а також обговорення, обмін найкращими практиками та спільні дії учасників. У рамках події відбуватимуться симуляційні та рольові ігри, майстерні з ефективної комунікації та мережування, виконання практичних завдань, робота в малих  групах, командотворення, перфоменси тощо.

Проект був створений як реакція на потребу молоді в підвищенні власної компетенції у сфері медіаграмотності та критичного мислення в умовах швидкого розвитку інформаційних технологій. Адже наразі ЗМІ мають великий вплив на формування громадської думки, а також на життя молоді й суспільства, а також громадської активності.

Вимоги до кандидатів:

Для подачі на участь потрібно заповнити аплікаційну форму англійською мовою зі зрозумілою мотивацією про те, навіщо це Вам і чому Ви краще за інших зможете збагатити собою цей проект. Форму необхідно заповнити до 23:59 10 травня 2018 року. 

З обраними учасниками організатори сконтактують після 15 травня.

Всі питання щодо проекту можна поставити, написавши на електронну скриньку olenkoglazkova@gmail.com

ms.detector.media