ms.detector.media
MediaSapiens
thatsmye.com
16.03.2018 10:16
Фанати Гаррі Поттера помітили помилку в новому трейлері «Фантастичних звірів»
Фанати Гаррі Поттера помітили помилку в новому трейлері «Фантастичних звірів»
Прихильники саги про чарівний всесвіт Гаррі Поттера помітили кіноляп у трейлері до нової частини спін-оффу «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда».

Як пише The Independent, фанати помітили у трейлері фрагмент, у якому Міністр магії та його супутники використовують явлення для того, аби переміститися у школу Гоґвортс (Hogwarts). Однак у попередніх книгах авторка Джоан Роулінг неодноразово наголошувала, що такий спосіб переміщення у Гоґвортсі може використовувати тільки його директор - Альбус Дамблдор.

Фанати виокремили дві версії для того, аби пояснити цей момент у трейлері: або на той час цього обмеження ще не існувало, або ж творці фільму припустилися помилки.

До цього кіностудія показала лише один кадр з майбутнього фільму, аби натякнути на сюжет стрічки. На картинці було зображено документи, які герой Ньют Саламандер подав на отримання візи. В них вказано, що його професія - «магозоолог». Також на документі стоїть печатка Міністерства магії, яка вказує що у візі персонажу відмовлено, тому що він «відмовився розкрити подробиці минулої подорожі».

Спочатку студія планувала створити три фільми про «Фантастичних звірів», однак потім розширила їх до п’яти.

ms.detector.media