ms.detector.media
MediaSapiens
The Telegraph
12.03.2018 18:03
Німецька газета Bild відмовиться від фото моделей топлес
Німецька газета Bild відмовиться від фото моделей топлес
Найбільш продавана газета Німеччини Bild оголосила про те, що вона більше не використовуватиме фото моделей, знятих топлес.

Як цитує The Telegraph, таблоїд Bild заявив, що «закінчує цю епоху» й не використовуватиме таких фото для своїх продуктів. Рубрика з фотографіями оголених жінок була початково призначена розважати читачів-чоловіків, однак багато жінок як у редакції самої Bild, так і серед читачок газети вважають її образливою або принизливою.

Редакція газети вирішила, що відтепер моделі на фото будуть зображені у білизні й на її думку, це «новий, більш сучасний стиль фотографії». До цього у 2012 році 8 березня газета відмовилася від публікації знімків з напівоголеними моделями на обкладинці.

Хоча Bild більше не робитиме таких фотосесій, але зазначає, що «є голі фотографії, про які говорить країна» й редакція залишає за собою право такі знімки друкувати в газеті. «Bild хоче бути більш обережною і уважною при виборі цих фотографій», - йдеться в заяві газети.

Нагадаємо, в 2015 році журнал Playboy вирішив припинити публікацію фотографій оголених жінок. Однак в 2017 році журнал повернувся до попереднього формату.

ms.detector.media