ms.detector.media
MediaSapiens
Pixabay
06.03.2018 12:07
До 30 березня 2018 року - прийом заявок до участі у конференції «Практична медіаграмотність: міжнародний досвід та українські перспективи»
До 30 березня 2018 року - прийом заявок до участі у конференції «Практична медіаграмотність: міжнародний досвід та українські перспективи»
До 30 березня 2018 року триватиме прийом заявок до участі у Шостій міжнародній науково-методичній конференції «Практична медіаграмотність: міжнародний досвід та українські перспективи».

Організатор конференції - Академія української преси спільно з Міністерством освіти а науки України. 

Конференція відбудеться 20 – 21 квітня 2018 року в м. Києві.  Аудиторія учасників – працівники дошкільних навчальних закладів, учителі загальноосвітніх навчальних закладів, науково-педагогічні працівники вищих педагогічних навчальних закладів, закладів післядипломної педагогічної освіти, співробітники бібліотек, науковці та працівники мас-медіа, представники органів місцевого самоврядування та громадянського суспільства.

Основні напрями роботи конференції:

Перелік напрямів роботи конференції є орієнтовним і відкритим для доповнення.

Організатори планують запросити за рахунок Оргкомітету випускників одинадцяти  Літніх шкіл медіаосвіти та медіаграмотності АУП, що відбулися протягом 2011-2017 років, які викладають медіаосвіту як окремий предмет чи інтегровано, та учасників інших медіаосвітніх заходів АУП.

Для інших категорій учасників фінансові витрати (проїзд, проживання і харчування) покриваються за власний рахунок.

Заявки приймаються до 30 березня 2018 року.

За результатами конференції буде безкоштовно сформований електронний збірник матеріалів та розміщений на сайті АУП: www.aup.com.ua й на порталі «Медіаосвіта і медіаграмотність»: www.medialiteracy.org.ua 

Тексти статей приймаються до 10 травня 2018 року на електронну адресу y.guza@aup.com.ua.  Обов'язковою умовою участі в конференції є виступ чи подання статті.  Більше про конференцію та вимоги до статей читайте за посиланням

Із питань участі в конференції звертатись до Оксани Волошенюк, менеджера медіаосвітніх програм АУП: oksana@aup.com.ua, тел: (067) 504 98 02. 

Проведення цього заходу, а також весь проект з впровадження медіаграмотності в Україні мали підтримку американського народу, що була надана через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Інтерньюс. Зміст матеріалів є виключно відповідальністю Академії української преси та необов’язково відображає точку зору USAID, уряду США та Інтерньюс.

ms.detector.media