ms.detector.media
MediaSapiens
27.02.2018 13:41
До 4 березня – подача заявок ЗМІ на участь у Школі цифрової безпеки DSS 380
До 4 березня – подача заявок ЗМІ на участь у Школі цифрової безпеки DSS 380
«Інтерньюз-Україна» запрошує українські ЗМІ, зацікавлені в посиленні спроможності у цифровій безпеці, до участі у проекті Школи цифрової безпеки DSS 380.

Для надання консультаційної підтримки організація обере редакції ЗМІ, які усвідомлюють свої слабкі сторони у сфері цифрової безпеки, розуміють актуальні виклики, що стоять перед колективом та готові працювати над змінами.

Під час проекту відібрані за конкурсом редакції:

Протягом процесу зміцнення організаційної та індивідуальної цифрової безпеки (квітень-грудень 2018 – дев'ять місяців), редакції підтримають консультанти з цифрової безпеки, залучені до кожного етапу роботи.

Критерії участі в проекті:

Перевагою для редакції буде наявність ІТ-фахівця, зацікавленого в розвитку тренерських та експертних навичок в сфері цифрової безпеки.

Заявку можна подати через онлайн-форму за адресою.

Дедлайн подачі: 4 березня 2018 року, 23:59 EET

Детальну інформацію можна отримати написавши на адресу dss380.ukraine@gmail.com.

DSS 380 – школа цифрової безпеки для правозахисників, громадських активістів, представників неурядових організацій та ЗМІ в Україні. Завдання Школи – надати можливості для посилення індивідуальної та організаційної цифрової безпеки цільових аудиторій проекту шляхом проведення консультацій, тренінгів та експертної підтримки.

ms.detector.media