ms.detector.media
MediaSapiens
12.02.2018 15:09
В Україні видали книжку співзасновника Wired про технології майбутнього
В Україні видали книжку співзасновника Wired про технології майбутнього
Українське видавництво «Наш формат» видало книжку «Невідворотне» американського журналіста, редактора та співзасновника журналу Wired Кевіна Келлі (Kevin Kelly).

У книжці «Невідворотне» Кевін Келлі називає 12 невідворотних технологій, які визначатимуть глобальні тенденції розвитку світу в майбутньому, розповіли в видавництві.

Автор зокрема прогнозує, що віртуальна реальність та штучний інтелект можуть стати незмінними супутниками повсякденного життя. На думку Кевіна Келлі, людям доведеться інакше комунікувати, навчатися, працювати й купувати.

У книжці «Невідворотне» журналіст пояснює, як пристосуватися до нового устрою й отримувати від інноваційних технологій максимальну вигоду. 

«Технологічна галузь не лише найдинамічніша в сучасному світі — вона здатна суттєво змінити наше життя в недалекому майбутньому. Які професії  зникнуть, а які набиратимуть обертів? Які нові джерела прибутку з’являться в підприємців, а які бізнес-моделі перестануть працювати? Чого варто навчатися і в що інвестувати?... Аналізуючи тренди, що проявляються вже сьогодні, Кевін Келлі окреслює напрямки, у яких неминуче рухатиметься світ», — йдеться в анотації до книжки, яка вийшла українською мовою.

Книга «Невідворотне» стала бестселером New York Times і Wall Street Journal, а також найкращою бізнес-книжкою про інновації 2017-го року за версією Amazon.

Кевін Келлі — американський журналіст, футуролог та підприємець. У 1984-1990 працював редактором журналу про технології Whole Earth Review. 1993-го року став співзасновником журналу Wired і працював його головним редактором перші сім років. Крім того, Кевін Келлі став співзасновником сайту Cool Tools, ресурсу Тhe WELL та щорічного форуму Hackers’ Conference. Автор п'яти книжок про технологічні тренди та економіку інформаційної доби.

Нагадаємо, українське видавництво #книголав готує до друку резонансну книжку американського журналіста Майкла Волффа «Вогонь і лють: всередині Білого дому Трампа».

MediaSapiens також розповідав про три книжкові новинки про технології, видані українською: «Інноватори» Волтера Айзексона, «Стартап на мільйон» Тімура Ворони та «Як музика стала вільною» Стівена Вітта.

ms.detector.media