ms.detector.media
MediaSapiens
TechCrunch
09.02.2018 14:55
YouTube призупиняє показ реклами на каналі відомого блогера Логана Пола
YouTube призупиняє показ реклами на каналі відомого блогера Логана Пола
Відеоплатформа YouTube сьогодні оголосила про те, що припинить транслювати рекламу на каналі Логана Пола (Logan Paul) через його нещодавню поведінку.

Про це YouTube написала на своїй сторінці в Twitter. Близько місяця тому YouTube вже видалила його з програми лояльності Google Preferred та відклала проекти для YouTube Red, до створення яких планував залучити Пола.

Причиною для такої різкої реакції стало відео блогера під назвою «Ми знайшли мертве тіло в японському лісі самогубців», на якому дійсно було видно тіло мертвої людини. Ролик був знятий у лісі Аокігахара біля гори Фудзі. Після різкої критики блогер видалив відео, вибачився та оголосив про перерву в роботі.

Через місяць після інциденту Логан Пол почав публікувати нові відео, але в YouTube ними залишились незадоволені. Компанія вказує на те, що блогер намагався монетизувати ролик, який очевидно порушує правила YouTube. Як повідомляє The Guardian, у ролику Логан Пол б'є електрошокером двох мертвих щурів та виймає з води рибу, аби продемонструвати на ній серцево-легеневу реанімацію.

«Після ретельного розгляду ми вирішили тимчасово призупинити показ реклами на каналах Логана Пола. Нам було не просто прийняти таке рішення, але ми вважаємо, що він продемонстрував у своїх відео поведінку, яка не лише є неприйнятною для рекламодавців, але й є потенційно шкідливою для широкої спільноти авторів контенту», - прокоментували в YouTube.

Нагадаємо, YouTube розкритикували через повільну реакцію на скандальне відео Логана Пола з японського лісу. Компанія опублікувала свою офіційну позицію лише через тиждень після інциденту.

ms.detector.media