ms.detector.media
MediaSapiens
phillymag.com
07.02.2018 09:42
В Україні видадуть книжку Майкла Волффа «Вогонь і лють» про Трампа
В Україні видадуть книжку Майкла Волффа «Вогонь і лють» про Трампа
Українське видавництво #книголав готує до друку резонансну книжку американського журналіста Майкла Волффа «Вогонь і лють: всередині Білого дому Трампа».
Видавництво повідомило на своїй сторінці в Facebook, що книжка вийде українською в травні цього року.
 
Після перемоги пана Трампа на виборах, вже на той момент відомий журналіст Майкл Волфф запропонував політику написати книгу про його президентство. Здобувши згоду, журналіст отримав доступ до оточення президента США та проводив у Білому домі чимало часу. 
 
Книжка «Вогонь і лють: всередині Білого дому Трампа» ґрунтується на понад 200 інтерв’ю із президентом США Дональдом Трампом, його найближчим оточенням та високопосадовцями країни. 
 
«Вогонь і лють: всередині Білого дому Трампа» містить найскандальніші факти про 45-го президента США: звички, страхи, сімейні та політичні подробиці. Автор зокрема розповідає про неготовність команди Трампа до перемоги на виборах, викриває президентські амбіції доньки політика Іванки Трамп, наводить приклади некомпетенції президента і неповаги його радників.
 
Майкл Волфф – журналіст, який з 1970-х років співпрацює із виданнями The New York Times, New York, The Guardian и The Hollywood Reporter та є автором кількох книжок.
 
«Ми розуміємо, що щоби наші люди читали більше, ми маємо видавати найактуальніші речі, про які говорить весь світ. Ми дуже хотіли отримати цю книжку і дати українським читачам можливість дізнатись, що ж саме обговорюють останні кілька місяців у новинах та на шпальтах газет», – розповіла партнерка видавництва #книголав Світлана Павелецька.
 
Адвокати Дональда Трампа намагались призупинити випуск книжки, але спроби виявилися марними. У світі вона вийшла на початку січня 2018 і одразу ж потрапила у топ продажів. За кілька днів ресурс WikiLeaks виклав  скандальну книгу Майкла Волффа у вільний доступ.
 
Після виходу книжки президент США Дональд Трамп назвав автора книги про нього «психічно хворим». А також повідомив, що його адміністрація перегляне американське законодавство щодо наклепу, аби знайти можливі способи посилити його.
 
Як писав MediaSapiens, компанія Endeavor Content викупила права на екранізацію книги «Вогонь і лють: у коридорах Білого дому Трампа». За книгою планується зняти серіал. Сам Майкл Волфф виступить в ролі виконавчого продюсера.
 
Нещодавно суперниця Дональда Трампа на виборчих перегонах 2016 року Гілларі Клінтон зачитала фрагмент з книги «Вогонь і лють» для відеоролика на церемонії «Греммі».
 
ms.detector.media