ms.detector.media
MediaSapiens
leveragegroup.com.au
02.02.2018 13:49
До 14 лютого – подача заявок на конкурс малих стипендій «Інтерньюз-Україна» для регіональних журналістів
До 14 лютого – подача заявок на конкурс малих стипендій «Інтерньюз-Україна» для регіональних журналістів
Громадська організація «Інтерньюз-Україна» оголошує конкурс малих стипендій для регіональних журналістів на виробництво медіа-матеріалів, що розкривають тематику реформ в Україні.

Виготовлені матеріали повинні висвітлювати реальні історії успіху процесу реформ в Україні на регіональному рівні (наприклад, охорона здоров’я, освіта, енергетичний сектор, пенсійна реформа, житлово-комунальні послуги, децентралізація та інші).

Стипендії зможуть отримати ті журналісти, які запропонують та реалізують найцікавіші ідеї для створення матеріалів (історій успіху), що розкривають тематику проекту.

У рамках Програми відібрані регіональні журналісти зможуть отримати стипендію у розмірі до 2800 грн на виробництво однієї історії успіху у форматі:

Тривалість програми: лютий-квітень.

Відбір учасників, які запропонують кращі ідеї здійснюватиме Конкурсна комісія (незалежні експерти).

Критерії до матеріалів, які мають бути виготовлені в рамках Програми:

Стипендія надається лише за умов дотримання учасниками Програми вищезазначених критеріїв конкурсу.

Історії успіху, підготовлені в рамках Програми стипендій, будуть розміщені на сайті проекту The Reforms Guide. Умовою отримання стипендії є також розміщення (або ефір) виготовленого матеріалу в регіональному медіа.

Для участі у відборі до Програми малих стипендій учасники мають представити ідею майбутнього матеріалу, заповнивши онлайн-анкету, що знаходиться за посиланням.

Останній термін заповнення і надсилання онлайн-анкети: середа, 14 лютого включно.

Додаткову інформацію можна отримати у координатора Програми Дмитра Зінчука за телефоном: 095 085 1884, або e-mail: dzinchuk@internews.ua.

ms.detector.media