ms.detector.media
MediaSapiens
Vanity Fair
26.01.2018 11:22
На обкладинці Vanity Fair помітили Різ Візерспун з трьома ногами й Опру Вінфрі з трьома руками
На обкладинці Vanity Fair помітили Різ Візерспун з трьома ногами й Опру Вінфрі з трьома руками
На обкладинці колекційного випуску журналу Vanity Fair за 2018 рік користувачі помітили незвичайні деталі.

Якщо уважно придивитися до колективного фото на обкладинці, можна помітити що акторка Різ Візерспун має три ноги. А ведча Опра Вінфрі - три руки. Водночас у співачки та акторки Зендаї Коулман однієї ноги на знімку бракує. Очевидно, знімок редагували за допомогою графічних редакторів й допустили ряд неточностей в постобробці. Але їх зауважили  користувачі Twitter.

 

«Її шкіра не такого ж кольору, як тканина на звороті її сукні»Джерело: Twitter.

«А в Опри три руки».  Джерело: Twitter.

 «Вона забрала ногу в Зендаї. Куди поділася її нога?» Джерело: Twitter.

На дописи у соцмережі звернули увагу й самі героїні обкладинки. Різ Візерспун написал у своєму акаунті: «Що ж… Тепер усі знають… В мене 3 ноги. Я сподіваюся, що ви все ж зможете прийняти мене такою, якою я є. І я не буду вибачатися за те, що обнімалася з Опрою. Якщо у вас буде така можливість, дуже раджу зробити те ж».

До переписки долучилася й сама Опра Вінфрі, яка написала, що приймає третю ногу Візерспун. «Я знаю, що ти приймеш мою третю руку», - пожартувала ведуча.

Як писав MediaSapiens, в минулому році з Vanity Fair звільнився головний редактор Грейдон Картер (Graydon Carter), який очолював журнал 25 років. 68-річний редактор розповів, що мав намір піти раніше, але вирішив затриматися після того, як Дональд Трамп був обраний президентом США. «Я хочу піти, коли журнал в самому розквіті. Я хотів би мати третій акт. І я також зрозумів, що час – дорогоцінний», – розповів Грейдон Картер в інтерв’ю незадовго до звільнення.

ms.detector.media