ms.detector.media
MediaSapiens
The Independent
15.01.2018 15:38
В Нідерландах створили додаток для отримання згоди на секс
В Нідерландах створили додаток для отримання згоди на секс
Нідерландська компанія LegalThings створила додаток LegalFling, за допомогою якого партнери можуть отримати одне від одного чітку згоду на секс.

Творці додатка звернули увагу на нововведення в законодавстві низки європейських країн, які передбачають отримання чіткої й зрозумілої згоди на статевий акт від партнерів. Окрім того, розробка такого додатка здалася команді LegalThings актуальною після скандалу щодо сексуальних домаганнь з боку американського продюсера Гарві Вайнштейна й появи нових звинувачень, висунутих проти впливових чоловіків у Голлівуді.

Додаток LegalFling дозволяє не тільки отримати згоду на секс, але й проглянути на які сексуальні практики корустивач погоджується й на які не погоджується: наприклад, на проведення фото- чи відеозйомки, використання контрацепції, використання нецензурної лексики, БДСМ-практики тощо.

При цьому застосунок розрахований не лише на короткострокові стосунки - за задумом розробників, він допоможе захистити й партнерів у довготривалих стосунках. Якщо з тих чи інших причин один з партнерів вирішить припинити стосунки, він може відкликати свою згоду на секс в LegalFling.

 

Скріншот додатка LegalFling: ліворуч вікно із запитом на згоду, праворуч - перегляд основних умов, на які користувач погоджуєтсья та не погоджується.  

Нагадаємо раніше в мережі запустилась бета-версія додатка Hater, який підбирає пару, ґрунтуючись на тому, що люди ненавидять. Додаток пропонує оцінити різні явища та поняття чотирма можливими градаціями: ненавиджу, не подобається, подобається і обожнюю. Далі за цими результатами алгоритм підбирає для вас людей, які ненавидять ті ж речі.

ms.detector.media