ms.detector.media
MediaSapiens
Tech News
05.01.2018 15:35
Інтернет 2017 року в цифрах (інфографіка)
Інтернет 2017 року в цифрах (інфографіка)
Ми зібрали для вас найцікавіші цифри минулого року щодо інтернету загалом та соцмереж зокрема: від нового рекорду з кількості користувачів Facebook до переглядів найпопулярнішого музичного кліпу «Despacito».

Згідно зі звітом Global Digital Statshot, в 2017 році кількість користувачів соцмереж у світі перевищила 3 мільярди, при тому, що всього населення планети становить 7,524 мільярда осіб. А у Facebook  відзвітували про аудиторію в 2 мільярди користувачів - очевидно, що ця соцмережа б’є своїх конкурентів за популярністю.

Ще одна цікава цифра цього року - 0. Саме стільки нових користувачів Twitter залучив за другий квартал 2017 року. Компанія чесно зізналась у своїх невтішних показниках у квартальному звіті. Намагаючись впоратися із кризою, Twitter навіть збільшила ліміт дописів дл 280 знаків, про що сервіс вже дуже давно просили користувачі.

В 2017 році домен Google.com відзначив своє 20-річчя. І це не єдина важлива цифра для «корпорації добра»: бренд Google оцінили в 109 мільярдів доларів й він став найдорожчим у світі. А відеоплатформа YouTube, яка належить Google, повідомила, що користувачі щодня проводять 1 мільярд годин за переглядом відеороликів. А найпопулярнішим музичним кліпом на YouTube став ролик виконавця Luis Fonsi «Despacito».

Більше цікавих цифр про інтернет у 2017 році дивіться в нашій інфографіці:

Нагадаємо, раніше MediaSapiens писав про найгірші теленовини в 2017 році. Згідно з моніторингом ГО «Детектор медіа», за одинадцять місяців цього року тележурналісти каналів «Україна», «Інтер», «1+1», ICTV,  СТБ,  5 канал, «UA: Перший» та «112» випустили 2608 сюжетів із порушенням стандартів. Так, «Стендапом року» стала поява кореспондентки ICTV Оксани Коваленко в пивній ванній у купальнику, а «Лайфхаком року» - сюжет «1+1» «Як змусити чоловіка не лише розважитися, а й оженити його на собі?».

Окрім того, ми підготували для вас підбірку топ-15 найпопулярніших матеріалів на MediaSapiens у 2017 році.  

ms.detector.media